Filmfotograf
John-Erling H. Fredriksen
 
Filmfotograf
Torkel Riise Svenson
 
Utleie av utstyr
 

Vi leier ut kamera og optikk med base i Oslo.

Kontakt oss på post@runaroundfilm.no for tilbud, eller ring oss direkte: John-Erling (9964 4548) — Torkel (9754 4021).

Runaround Film on LinkedIn

RED Scarlet
RED Scarlet

RED Scarlet er lillebroren til RED Epic, og leverer samme sensor og RAW-bilde i 4K som storebror. Forskjellen er at Epic har en kraftigere prosessor som muliggjør highspeed, HDR og 5K oppløsning i 25 FPS, men dette er funksjoner man ikke bruker hver dag. Vi henvender oss til dette markedet med en løsning som handler om minst mulig mikkmakk og mest mulig kvalitet for pengene.

Med utgangspunkt i egne erfaringer som fotografer på RED, har vi satt sammen en pakke som tilbyr operatøren god ergonomi og valget mellom søker og skjerm — eller begge deler samtidig. Kamera balanserer godt på skulderen, og kan festes direkte på stativ uten omrigg. 15 mm supportsystem gjør kameraet lett og smidig. Vi har også +1-modul som gir mulighet for elektronisk søker og touchskjerm samtidig!

I kombinasjon med Carl Zeiss Compact Primes CP.2 får du tysk kvalitetsglass og anerkjent bildekvalitet i en prisklasse selv små produksjoner kan klare.

Pakken består av: RED Scarlet med søker og touchskjerm, quad batterimodul og REDvolt batterisystem, REDmote, SmallHD DP.6 5,6" batteridrevet ekstern monitor, 15 mm support med Chrosziel matteboks (2x filterholdere), Chrosziel følgefokus, Carl Zeiss Compact Primes CP.2 og Libec H85 stativ.

Carl Zeiss Compact Primes CP.2
Carl Zeiss Compact Primes CP.2

Carl Zeiss sin nye optikkserie Compact Primes CP.2 er bygget med tanke på en moderne produksjonsvirkelighet, hvor nye aktører tilbyr digitale filmkameraer med større brikker enn tidligere, og ulike fatninger.

CP.2 kan bytte fatning, og brukes på tradisjonelle PL-baserte kameraer, men også Canon EF-mount og Nikon F-mount, og eventuelt fremtidige fatninger. Serien dekker fullformat 35mm (nesten dobbelt så stort som APS-C og Super35mm film), og er dermed en ideell kompanjong til Canon 5D MKII og andre speilrefleks som skyter video, men også tradisjonelle filmkameraer — RED, SI-2k, Arri D21 og Alexa.

Carl Zeiss er en kvalitetsleverandør av profesjonell filmoptikk, og Compact Primes føyer seg inn i rekken med Ultra Primes og Master Primes. Hovedforskjellen er svakere lysstyrke (T2.1), samt noe reduserte optiske egenskaper i forhold til de dyrere familiemedlemmene.

Brennvidder: 21/28/35/50/85mm

Kontakt oss:
post@runaroundfilm.no
(+47) 9964 4548 — John-Erling
(+47) 9754 4021 — Torkel